Hellu

För det första - roligaste hemsidan.
 
För det andra så har jag haft några Walking Dead-dagar. Jag har läst om hela serien och OMG VAD BRA DEN ÄR!!! Hade typ glömt det. Men jag är ganska opepp på att läsa mer - så fort man börjar tycka om en karaktär så dör den. Håller på att se om hela tv-serien nu också, var S03E01 BÄSSST eller vad?
 
Och för det tredje så taggar jag American Horror Story som satan!

Teva

Ska alltså börja med sertralin igen. Dom här bieffekterna hade jag förra gången:
 
Mycket vanliga (förekommer hos fler än 1 av 10 personer):
- Sömnstöringar
- Aptitförlust
- Skakningar, yrsel
- Muntorrhet
- Illamående
 
Vanliga (förekommer hos färre än 1 av 10 men fler än 1 en av 100 personer):
- Hudutslag
- Huvudvärk
- Rastlöshet, ångest
- Hyperaktivitet, ändrad muskelspänning, tandgnissling
- Känsla av avdomning i kroppen
- Ringningar i öronen
- Kräkningar
 
Sällsynta (förekommer hos färre än 1 av 1000 men fler än 1 av 10000 personer):
- Självmordsbenägenhet (är inte sällsynt om man är under 25)
 
Puss och kram, ses när det värsta är över.

Tips!

The Cabin In The Woods. Bästa skräckfilmen jag sett, den är jätteläskig men också smart, välgjord och rolig. Svårt att förklara vad den handlar om men oavsett vad du är rädd för (zombies, clowner, varulvar...) så finns det med.

Revolution. Utspelar sig i en framtid där ingen elektricitet fungerar - det finns inga bilar, batterier, flygplan eller något liknande. Om ni gillar den se också FlashForward.
 
Åtgärdslandet. Intressant bok som ger en bra översikt om arbetslöshet (ekonomiskt och historiskt perspektiv plus skräckexempel såklart).
 
Champinjoner + färsk tagliatelle + citron + crème fraîche + småtomater. Recept från Sofia!

Skolpolitik på riktigt:

"Jag får ganska många reaktioner nu från elever som skriver och säger och som är ganska arga. Dom säger såhär att det är mycket jobbigare att gå i skolan nu. Det är högre krav det är mera läxor. Det är mera prov det är mera betyg. Och då svarar jag dom: ja, det kanske känns jobbigt, men jag måste erkänna att det faktiskt vart avsikten med den här utbildningspolitiken vi för." - Jan Björklund


The library of unborrowed books

Gulligt eller sorgligt?

Inspiration

Har så många saker jag vill skriva om och så många tankar som far runt i huvudet. Vet inte riktigt varför jag bloggar längre, och typ vad jag ska blogga om? Kanske borde ha ett tema för det blir så himla rörigt, kan inte bestämma mig för vad jag ska skriva om och så blir det ingenting. Vill typ skriva om nyheter och politik så fort det händer något, och så vill blogga om käder och mat för att inspirera mig själv och så vill jag blogg om hur jag mår och vad som händer. Till slut blir det att jag inte skriver någonting. 

September Oktober

Har haft världens bästa helg, skojar inte.
 
Fredag:
Skrev ut mig från Kunskap och det var lite sorligt men mest SKÖNT. Hängde på stan ett tag och sen gick jag och drack te med Cicci på Kuriosa. På kvällen säg vi fyra Sherlock-filmer och chillade.
 
Lördag:
Cicci och jag var på ett ett second hand-event och jag köpte sjukt mycket saker. På kvällen var vi hos Victor och tittade på säsongsavslutningen av Doctor Who med honom och Bella. Vi spelade också Doctor WHo-monopol och drack Tequila Sunrise. Avsultade med några avsnitt av Avatar: The Last Airbender. Fett nördig kväll alltså.
 
Söndag:
Åkte hem och åt lunch (älgkött) hos farmor och fixade med hennes bilradio(?). Sen åkte jag hem till Martin och vi myste, sprang runt i gympasalen och spelade GTA.
 
Måndag:
Gick upp typ 8 och fick skjuts in till stan. Tänkte sova men catchade upp på youtube och bland bloggar och så istället. Fixade lite med nya kläderna och läste om Medeltidslitteratur i två timmar på Ungdomstorget. Annars har jag tittat på Being Human, ätit Toblerone och tittat på Skins med mamma.

RSS 2.0