Barnfilm

Igår följde jag med på skolbio. Vi tittade på Pirret, SÖT:


Zzz

Jag och Martin harh aft nån slags zombiehelg. Vi har spelat Dead Island och tittat på The Walking Dead och Zombieland. Läskigt.

Deppig

Bästa beskrivningen av depression: IDK Comics

Tur i böcker

Har läst ett gäng jättebra böcker den här veckan:

1. Hey Dolly - Amanda Svensson (bästa boken jag läst på lääääänge, måste köpa den)
2. Einsteins Fru - Liv Strömquist (tänker läsa alla livs seriesamlingar)
3. Jag ska egentligen inte jobba här - Sara Beischer (författaren verkar ha en väldigt störd syn på ungdomar men det är ändå en läsvärd bok)

Måndagar

Igår chillade jag halva dagen och sen gick jag för att möta Madde på stan. Hon inhandlade en töjning och sen gick vi runt på stan och drack takeawayte. Vi åkte ut till byn med hennes pappa (och jag listade ut att Kulltorp ligger liksom MELLAN övre vägen och Ålsäter. wow.) och åt kassler. Sen var vi på hudvårdsrådgivning i gillestugan, värt. På kvällen gick vi ut och gick med Naakku, Martion och ett par av hans kompisar. Sist tittade vi på när Bisse spelade Skyrim. Jag fick skjuts in till stan av pappa och när jag kom hem åt jag pastan från igår plus lantbröd med prickig korv. Snipp snapp snut.

Livet

I lördags tittade jag faktiskt på melodifestivalen med Martin och hans föräldrar, ganska otippat (skyller på Martin). Har väl ingenting emot programmet men jag kan komma på bättre saker att göra med min tid. Tycker iaf att rätt låt vann (fast hur roligt skulle det inte varit om Ranelid gick vidare?).

På söpnadgen vaknade jag hos Martin och vi samlade fjädrar i Assassin's Creed 2. Jag åkte hem ganska tidigt och såg klart säsong 1 av Spartacus. Efter det gick mamma och jag och handlade och sen lagade vi mat. Bruschetta till förrätt och vegetarisk pastasås och spaghetti (+parmesan!!!) efter det. På kvällen tittade vi på Misfits och åt ekologisk choklad woop (och jag tillfredsställde mitt mjölkbehov. tror på riktigt jag är beroende). 

Nu har jag ätit fett god frukost och spelat Bigfish-spel. Om ett tag ska jag försöka ta mig ut till Marmorbyn, ska på nån hudgrej (?) hos Madde. 

Bra.

Internationella kvinnodagen

Några barn ur min förskoleklass: kkuriren.se.

Annars går det väl upp och ner. Minus upp.


Jaha

Tänkte ta tillfället i akt och o-tipsa om en film: Bridesmaids. Enda filmen jag ångrar att jag sett. That is all for now.

Mars

Vi har flyttat (om ni har missat det), bor nu bakom Ica Nära. Har inte haft internet på ett tag och min mobil har gått sönder så jag har använt mammas.

Hinner inte skriva mer nu, ska äta lite nudlar sen blir det Marmorbyn. Ska försöka skriva en update (med bilder?) nå gång snart.

RSS 2.0