Resor

visited 8 states (3.55%)
Create your own visited map of The World or another interesting project

Känner mig tråkig. Men hur coolt låter inte CouchSurfing?

Tips

Allt är konstigt just nu så jag orkar inte blogga men här är två bra blogginlägg som andra personer skrivit: Tits or gtfo, Pojkflickor.

Och här är en glad gubbe: :)

Rum

Room - Emma Donoghue
Tänkte bar tipsa om den, inte superbra men det är en sån bok man MÅSTE sträckläsa.

Kritik

Blev inspirerad av det här.

Alltså för det första så är jag en perfektionist och otroligt självkritisk så innan jag framför en åsikt eller lämnar in ett skolarbete har jag tänkt igenom det alldeles för mycket så om jag ska få kritik måste det vara på en lite högre nivå än "asså sådär stavas det väl inte?".

Men till saken. Jag tar åt mig kritik. Alldeles för mycket. Det kan vara jättedumma kommentarer från personer jag inte bryr mig om men så fort jag får höra kritik börjar hjärnan gå på högvarv. Jag tänker inte typ "jaha, vad bra, det där kan jag jobba på/ändra" utan "jag är dålig på ALLT, alla andra är mycket bättre". Försvarmekanismen för det är typ att sparka bakut, försvara det som blir kritsierat även om jag vet att det är fel. Det är inte för att jag är en besserwisser eller för att jag har dålig självinsikt, det är bara det att jag är osäker och tar åt mig alldeles för lätt. Det leder till att folk tror att jag är dålig på att ta kritik men det är snarare tvärt om, jag tar åt mig ALLT.

Så jag tänkte jobba på det här. KRITISERA MIG SNÄLLA?!?!?!?

HIMYM

Har börjat titta på How I Met Your Mother, det är inte särskilt bra.

RSS 2.0