Ge upp din dröm

Jag har alltid fått höra att man aldrig ska ge upp sina drömmar, dream big & dream loud och allt sånt. Det är plågsamt att inse att det är fel. När jag var liten ville jag bli president och författare men insåg så småningom att det inte var särskilt realistiskt. Då skaffade jag nya drömmar - ha många vänner, skaffa ett prestigefyllt jobb och resa jorden runt. Nu är det dags att ge upp även dom drömmarna. 
 
Det är inte värt lidandet. Oron, änglan, ångesten. Jag KAN säkert göra det men det kommer vara plågsamt. Om jag gör andra saker istället kan jag förhoppningsvis göra mina arbetsuppgifter utan att gå in i väggen, inte känna mig osäker med de jag umgås med och INTE MÅ DÅLIGT. Jag vet att jag har mycket att ge men jag kommer inte kunna göra det om jag mår dåligt.
 
Saken är den att jag ÄR en känslig person. Kalla det svag om ni vill men så är det. Jag tar åt mig mer av elaka saker än andra, har lättare att bli nervös och stressad och tar in alldeles för många intryck. Jag måste acceptera det och anpassa mit liv efter det men det är så jävla svårt.

Kommentarer
Postat av: Nora

Kanske att ha många vänner prestigefyllt jobb och resa jorden runt inte är det viktigaste i livet. Kanske att ha några få bra vänner ett jobb man tycker mycket om och resa då & då är lättare och mer värt. så klarar man det också.
PUSS <3 och saknar dig det var så himla himla länge sedan

Svar: Ja, alltså för varje sak man väljer måste man välja bort något annat. Om jag har många vänner kommer jag liksom har mindre tid för varje person och oavsätt vilket jobb man väljer så finns det ett annat man missar. Saknar dig med! Vi kan väl ses i sommar? :)<3
Elin

2013-05-22 @ 08:33:35
URL: http://warsaw.blo.gg
Postat av: sofia

alltså high five!!!!
du sätter alltid ord på precis det jag känner, kanske därför vi är så jävla grymma tillsammans???
saknar dig,
puss!

Svar: Aa, det känns som att vi går igenom samma saker typ samtidigt!Vi får ta och ses snart :) <3
Elin

2013-05-22 @ 20:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0