För alla som säger att tjejer bara behöver ta för sig mer...

Genusfolket. För övrigt typ världens bästa hemsida.

Mainstream?

Har också börjat följa Pewdiepie nu! För er som inte vet är det en svensk kille som postar Let's Plays på youtube. Han spelar mest skräckspel och jag dör för The Walking Dead, älskar ju serien och tv-serien och måste nog köpa spelet sen också, fast det är skitläskigt.

Skolpolitik

Ok så nu är jag en av dem som inte klarar av gymnasiet. Är väl inte stereotypen - nån som har svårt i skolan, trassligt hemma, festar mycket, inte är intresserad av att lära sig något - men jag tror att mååånga av de som inte orkar är som jag.Tar skolan på lite för stort allvar, är perfektionister, lätt hysteriska, har lätt att lära o.s.v. 
 
Det jobbiga är att det gick ju bra! Tog mig igenom sommaren med NOLL skärsår, inga djupa depressioner som varade mer än några dagar, helt ok ätande (ok hetsåt en del men bättre allt än inget). Hade saker på gång nu också, har orkat träffa kompisar lite mer, kan hålla mig flytande, hittar på saker på helgerna, går på GU-möten, VILL GÖRA SAKER! Och så börjar jag skolan igen. Har inte ens hunnit få betygsstress än! Inte råkat ut för inställda tåg eller nätter med 5 timmars sömn. Och jag pallar ändå inte. 
 
Vi har pratat lite om att försöka läsa en kurs i taget och jag tror att jag skulla klara det men jag trodde ju att jag skulle klara det här med så idk. Vet inte ens om det går, regeringen tycker ju uppenbarligen att det är bättre att inte gå gymnasiet alls än att göra det på sitt eget sätt. Känns som att jag är tillbaka där jag började igen så det är väl bara att börja om.

Äh

Är trött på mitt rum och trivs inte i den här lägeheten så jag drömmer lite:
 
Lägenhet
Stuga

RSS 2.0