Ge upp din dröm

Jag har alltid fått höra att man aldrig ska ge upp sina drömmar, dream big & dream loud och allt sånt. Det är plågsamt att inse att det är fel. När jag var liten ville jag bli president och författare men insåg så småningom att det inte var särskilt realistiskt. Då skaffade jag nya drömmar - ha många vänner, skaffa ett prestigefyllt jobb och resa jorden runt. Nu är det dags att ge upp även dom drömmarna. 
 
Det är inte värt lidandet. Oron, änglan, ångesten. Jag KAN säkert göra det men det kommer vara plågsamt. Om jag gör andra saker istället kan jag förhoppningsvis göra mina arbetsuppgifter utan att gå in i väggen, inte känna mig osäker med de jag umgås med och INTE MÅ DÅLIGT. Jag vet att jag har mycket att ge men jag kommer inte kunna göra det om jag mår dåligt.
 
Saken är den att jag ÄR en känslig person. Kalla det svag om ni vill men så är det. Jag tar åt mig mer av elaka saker än andra, har lättare att bli nervös och stressad och tar in alldeles för många intryck. Jag måste acceptera det och anpassa mit liv efter det men det är så jävla svårt.

Shipping

Här är mina OTP från olika fandoms, vilka är era?

Doctor Who: Doctor & Rose (min absoluta otp!!!)
Buffy: Buffy & Spike
Lost: Charlie & Claire
Misfits: Simon & Alisha
Skins: Chis & Jal
The Walking Dead: Glen & Maggie
American Horror Story: Violet & Tate
Grey's Anatomy: Meredith & Derek
Game of Thrones: Daenerys & Jorah
Hemlock Grove: Roman & Peter
Naruto: Naruto & Hinata
Supernatural: Castiel & Dean
The Hunger Games: Katniss & Gale
Harry Potter: Draco & Harry


Länktips

Fint
Feminism
Fantasi

RSS 2.0